top of page

Utemöbler

OUTDOOR FURNITURE

Klicka på önskad produktkategori ovan eller
bläddra ned för att läsa mer om våra leverantörer 

VONDOM

Vondom är ett spansk företag som tillverkar 

designade utemöbler för hotell, restaurang och privatpersoner med höga krav på kvalitet och unik design. Hållbar produktion och flera möbler i återvunnet material kombinerat med prisbelönad design är Vondoms signum. 

Letar du utemöbler utöver det vanliga har du definitivt hittat rätt. Vondoms speciella designspråk känns tydligt igen och med ett utbud som sträcker sig över solsängar, soffor, krukor, bord, stolar, pergolas och daybeds kan du sätta din egna unika prägel på uteplatsen och poolområdet.

 

Vi har lagt in några favoriter i onlinebutiken men ni kan också bläddra i hela katalogen här och kontakta oss för offert eller skräddarsydd beställning. 

Här kan ni se olika färger, tyger och material Vondoms produkter går att beställa i (framgår även i katalog)

vela.jpeg
Vondom

Thors-Design

Danska Thors-Design tillverkar unika bord och utemöbler i rustikt återvunnet trä. Virket kommer från gamla skeppsvarv och är i flera fall över 100 år gammalt. Varje möbel är unik och handgjord. 

thors-design-gaia-spisebord-rustic-3c513199d58e8a853d8a2ec6b82263a7.jpeg

Sundbeds
& sun loungers

Solstolar / loungers från Vondom och Venture Design. Håll muspekare/markör över stora bilden för information. Klicka på knappen för att komma direkt till webb butiken. 

Flertalet av Vondoms möbler kommer med en rad tillval, endast ett begränsat antal av dessa är möjliga att ha med i butiken, kontakta oss med fördel för att skräddarsy din Vondom möbel precis som du vill ha den. 

sun loungers

Daybeds

Daybeds från Vondom. Dessa daybeds för en eller flera personer ger tillskillnad från sun loungers /solstolar mer utrymme och har ofta tillhörande tak för extra skugga/solskydd. Merparten av dessa tak ör lätta att ta av eller justera efter eget tycke.

 

Håll muspekare/markör över stora bilden för information. Klicka på knappen för att komma direkt till webb butiken. 

Vondoms möbler kommer med en rad tillval, endast ett begränsat antal av dessa är möjliga att ha med i butiken, kontakta oss för att skräddarsy din Vondom möbel precis som du vill ha den.