top of page

Special
Pooler

Unika lösningar med extra lyx

Här listar vi inslag för dig som vill göra poolen till något utöver det vanliga. 

Infinitypool, overflow, inbyggd jacuzzi, speciallösningar för poolskydd, och helautomatik. Kontakta oss med dina drömmar & visioner så ser vi till att förverkliga dem. 

Infinity

Infinity betyder att en sida av poolen inte har ett tydligt slut, utan vattnet smälter ihop med horisonten. Denna lösning görs sig bäst när poolen är placerad med en utsikt och gärna med lite höjd och havsutsikt så pool, hav och himmel smälter samman. Denna typ av pool är också vanlig som takpool på exempelvis hotell. Infinity kräver en del speciallösningar men kan levereas både som Stålpool, Thermopool och PP Pool. 

5bce303600105514b869c7b91f0f8c7d.jpeg
jet-stream-11095839.jpeg

Jet massage
i poolen

Man måste inte ha ett separat spabad för att uppleva massage och bubblor i poolen. Med Pahlens jetmunstycken kan man bygga en egen hydro massagehörna i poolen. Dessa är i rostfritt så går inte att kombinera med saltklorninator. 

Owerflow

Owerflow innebär att vattenivån alltid ligger slickad vid ytan och rinner över lite vid kanterna. Antingen har man ett litet glapp som på bilden eller en sarg med ventilhål som släpper igenom vattnet som skjuts över poolen (vanligt på de flesta badhus och hotellpooler). Denna lösning kräver en flödesvakt med automatisk vattenpåfyllnad. 

Overflow funkar inte till Miamis stålpooler men går utmärkt till vår andra leverantör av stålpooler, samt för thermopooler. Väljer du vår PP pooler kan även denna funktion kommer färdiginbyggd som tillval. 

perimeter-overflow-pool-allstate-pools-and-spas-img_a9119a37034314a7_4-5130-1-ff46574.jpeg

Olika djup & inbyggda detaljer

Denna bild lånad från Houzz kombinerar flera skräddarsydda detaljer. Man har valt olika djup i poolen för att lättare skapa separata små oaser. Med en lägre sektion och inbyggda sittytor blir det extra tacksamt att även inkludera jet massage som förslaget ovan, man kan också installera fristående eller fasta solbritsar. Tänk på att bilden ovan inte är från Sverige, här behöver vi i regel ett pooltäcke över varför vissa lösningar helt enkelt inte går lika bra här. 

Med olika djup i poolen kan man även ha en djupdel för att dyka. Denna pool har även inkluderat fontäner vilket givetvis går att ordna för den som vill. 

overflow-pools-aaa-custom-pools-img_8cd10a5708dd4f10_4-3474-1-56abddf.jpeg
jet-swim-2000-600x450.png

Jetswim

Med en Jetswim i poolen kan du motionssimma utan att behöva bygga en extra lång pool. Vi har ett brett utbud olika Jetswim inklusive marknadens premium modell från Pahelns för riktiga proffssimmare.

Budget modell finns från 12 000 kr till Pahlens värsting "Athlete"som kostar 39 900 kr. 

Du kan läsa mer om den här på Pahlens egna sida 

Vårt förslag 
Luxury owerflow

 "Gecco"

Här utgörs poolens bas av Dorpols Polypropen pool i 8 mm tjocklek och 30mm isolering.  Hela poolen kommer med färdigmonterad teknik och levereras till tomtgräns. Boka in kranbil eller förbered med egen lastare vid mottagande för avlastning.  Denna pool måste förberedas med gjuten platta

(minst 15 cm) och framdragen el, resten kommer färdigt och klart. (Läs även mer under PP pooler). 

Storlek invändigt 3.3 x 8 

Baddjup 1.5 meter 

Owerflow med tank och påfyllnad

1 RGB lampa med styrning 

Compact. All teknik inbyggt. 

Sandfilter med Zeolit sand. 

UV ljus för extra rening. 

Invertervärmepump 13.5 kW eller värmeväxlare till bergvärmepump. 

Hörntrappa roman. 

Andra trappor, jetmunstycken, inbyggt lamelltäcke valbara tillval. 

Pris: 384 600 kr (inklusive frakt till tomtgräns)

Image by Avi Werde
bottom of page