top of page

SWIMSPA

Swimspa är färdiggjutna pooler där all teknik är inbyggd och färdigmonterad. De flesta modeller kommer med jetmassage munstycken och moströms jet såkallad jetswim för för motionsimm. Flera modeller har två olika tempererade zoner, en vanlig pooldel och varmare hut tub spa del. 

Swimspa förenar både poolglädje och spa till ett förmånligt paketpris och i en behändig platsbesparande yta. Vi levererar spa bad från två olika varumärken. Klicka på respektive logotyp för att komma direkt till deras webbsida där ni kan läsa mer om de olika modellerna, eller bläddra ned för prisexempel på utvalda modeller

nedladdning (1).jpeg
nedladdning (2).jpeg
9.jpeg

DENFORM

getimage.jpeg
Pris: 269 000 kr

Denform har flera prisvärda spa och swimspa. Detta swimpsa är deras största modell och är 6 meter långt, rymmer 10 personer.

Badet är uppdelat i en rymlig pool och ett utespabad med 6 sittplatser och en loungeplats.

Uppdelningen mellan utespabad och simdel gör det möjligt att hålla olika temperaturer i de två karen. 

De två avdelningarna är helt separata med varsin elektroniska styrning och varsitt filtersystem.

Badet kommer utrustat med jetswim "motström" och högtalare. 

Läs mer

Fil20170925091612_srcset-large.jpeg
Pris: 345 500 kr

VITALITY Passion spa

Vitality är lyxmodellen av våra swimspa. 7 meter långt.

Badet är uppdelat i en rymlig pool och ett utespabad med 8 sittplatser.Uppdelningen mellan utespabad och simdel gör det möjligt att hålla olika temperaturer i de två karen. De två avdelningarna är helt separata med varsin elektronisk styrning och varsitt filtersystem. Flera olika massageprogram och en speciell roddfunktion och aktivitetsäte. 

Badet kommer utrustat med jetswim "motström" 

Läs mer och se alla spec.

bottom of page