top of page

Stålpool

Stålpool är en hållbar konstruktion som levereras i färdiga element som nitas ihop. Monteringen går därmed betydligt fortare än tillexempel Thermopool och kräver ingen betong annat än små mängder för att förankra stöttorna. 

Vi jobbar med Miamipool som har tillverkning av sin poolstomme här i Sverige, Timrå. Stålpoolen har 25 års garanti på stommen som är tillverkad i en 2 mm tjock stålplåt med en ytbehandling av Magnelis. Den är miljövänligare än den traditionella galvade plåten på grund av en lägre zinkhalt. 

Då all håltagning görs i förväg så är valmöjligheterna kring belysning, tillval och inlopp/utlopp begränsade till Miamipools förvalda varumärken. Miamipools pooler är 145 cm djupa.

Miamipool levereras i tre olika klasser Trendline, Proline och Ecoline.  Ecoline är Miamipools miljöpools-koncept medan Trendline är standard alternativet. Skillnaden ligger i effekt på poolpump samt att i Ecoline ingår Isaver effektstyrning. 

Prisexempel Trendline pool med gaveltrappa

 

Inklusive slang, kopplingar, liner enfärgad, filtmatta, snapinlister, lampa, startkit med kemikalier och håv samt gaveltrappa 

3x6:       115 000 kr 

3.5x7:    127 000 kr 

4x8:       130 000 kr 

5x10:     149 900 kr

För fler prisexempel bygg er egna pool och ladda ned den automatiska offerten på Miamipools webbsida och skicka till oss så skräddarsyr vi denna i vår tur med eventuella rabatter och förändringsförslag. 

Miami-Pool_Genomskärning_20190503_no-text-01.jpeg

1: Förstansade hål för belysning, inlopp och utlopp. Sparar tid. 

2:Sektionerna monteras enkelt och fogas samman med bult och mutter i förstansade och gängade hål. Alla muttrar ingår. 

3: Stagen förankras med en anings betong, det är den enda betongen som behövs till denna pool. 

4: Du väljer antal lampor och alla hål förstansas. välj mellan plast eller rostfritt. 

5: Liner. Välj mellan enfärgad, mönstrad eller marmorerad. 

6: Över och underliggare gör poolformen ännumer stabil 

7: Snap-in-list 

8: Poolens botten utgörs av stenmjöl, eventuell xp skiva för extra isolering samt filtmatta. Därefter kommer linern. 

9: Dräneringsrör och återfyllnadsmassor. Om grundvattennivån kan stiga högre än poolens botten bör dräneringsrör läggas ut. När poolbygget är klart fyller du upp runt poolen med dränerande material, exempelvis sand, singel eller grus.

bottom of page