top of page

Trappa,stege & poolsarg

Trappa eller stege avgör inte enbart hur ni enklast tar er ned i poolen utan att hoppa eller dyka, det avgör också det estetiska intrycket, användningsområden och utrymme i poolen. Lika så avgör valet av en poolsarg eller inte en stor del av poolens estetiska intryck. 

Stege monteras lämpligen med vikfästen som tillbehör vilket underlättar för eventuellt pooltak, trappa kan placeras invändigt i poolen, eller utvändigt utanför själva badytan. Invändiga trappor görs antingen genom att man gjuter dem eller genom en byggsats i aluminium och magnesiumplåt, alternativt helt i plåtelement (via Miamipool). Många poolföretag som erbjuder Thermopool lägger ofta upp detta med Thermoblock som man sen själv får fylla med betong. Det är alltså en merkostnad som inte alltid är så tydligt förmedlad. Vi rekommenderar att man tar frigolittrappa med plåt eller plåttrappa från Miami, men det är givetvis valfritt. 

Sargen är vad som ramar in poolen om man inte vill använda samma material som terassen eller altanen som omger den. Läs mer om våra olika poolsarg nedan. 

Miami-Pool-horntrappa-plat-hoger.png

Hörntrappa i plåt från Miamipool 

Gaveltrappa.png

Gaveltrappa

Pahlens gaveltrappa i frigolit och magnelis plåt där första steget är bredare. Ladda ned pdf med specifikationer och format

Ladda ned pdf
miami-pool-gaveltrappa-lounge.jpeg

Gaveltrappa Miami

Hela trappan är i svensk plåt från Miamipool. Här är andra trappsteget bredare sittyta. 

Marina 3.png

Specialtrappor

Vill du skräddarsy en egen form eller ha trappan utvändigt, kontakta oss så hjälper vi dig

Miami-Pool-horntrappa-plat-hoger.png

Hörntrappa

Hörntrappa kan göras i thermoblock eller Magilines åervunana pvc block som man fyller med betong själv, eller i frigolit med magnelis plåt alt. Miamis hela plåttrappor. 

Stegar

För hunden

Egen ramp / stege för hunden. 

Pris: 1995 kr 

1920.jpeg
true.jpeg
poolstege-rostfritt-stal-556.jpeg

Stege standard

Rostfri stege med antislip

3 eller 4 steg.

359ee1ae-5532-4c9b-9833-e0f12ffdbd8c.jpeg

Stege smal

smalare stege med 3 eller fyra steg

poolexperten_stege_3-steg_inox_316_exklusiv.jpeg

Inox exklusiv

Högre kvalitet och längre garnati på denna exklusivare 3 stegs stege

Poolsarg

Poolsarg är den fris som ramar in poolen. Den kan göras i trä eller sten, betong eller kompositmaterial och kallas då ofta poolsten. Vanligast är betongplattor som ser ut som sten och kan fås i olika färger och tjocklekar. Poolsargen har ofta till fördel att den skapar en mjukare övergång och kant till poolen så det inte blir så "vasst" att gå upp och ned i badet när man inte använder trappa eller stege. Med fördel väljer man därför poolsten med rundad kant (bilden). 

miami-pool-stensarg.png

Grå slät

En tunnare grå slät platta i betong. Stilrent resultat till lågt pris som levereras med fix och fog som paket

Prisexempel 8x4

14 900 kr

 

Äkta granit

Det är något speciellt med äkta sten utöver själva hållbarheten. Vi erbjuder granit och sten i samarbete med VA sten måttanpassat efter dina önskemål

miami-pool-stensarg.png

Färgad betong

Dessa plattor i färgad betong kan fås i färgerna svart, beige och grå. Levereras som paket inklusive fix och fog. Med eller utan rundad kant.

b28ae05f0bc951cac5e61b423fc8c460.jpeg

Dekton

Dekton är ett exklusivt kompositmaterial från Consentino som kan fås i en uppsjö olika spännande färger. Materialet kan fås i skräddarsydda längder som skapar en närmast sömlös design. Dekton är ett klimatsmart val som tål både värme, frost, och syra 

bottom of page