top of page

Garanti 

Garanti tider är olika för olika produkter och anges i info om respektive produkt. Hittar ni inte information om

garanti om den produkt ni är intresserade av så kontakta oss. Övergripande gäller att kunden måste kontrollera att varan är hel

och korrekt när transportbolaget överlämnar den.

Produkten trasig vid leverans 

Är varan trasig eller skadad direkt vid leverans, fota varan och kontakta oss inom 7 dagar. Är det leverans via bud och ni ser att kartongen är skadad direkt vid leverans så ber ni även budet fota och bekräfta detta.  Skadade produkter skickas tillbaka eller hämtas kostnadsfritt, men kontakta oss innan för överenskommelse. 

Ångerrätt 

14 dagar ångerrätt gäller på alla produkter i butiken (se nedan för undantag) förutsatt att det är obruten förpackning. Ni som kund / köpare ansvarar för att betala retur fraktkostnaden, observera även att vi endast återbetalar varan inte fraktkostnaden som tillkom för att skicka ut varan.

 

Ångerrätten gäller ej vid måttbeställda eller specialutrustade och skräddarsydda produkter exempelvis våra måttbeställda pooltak, förmonterade glasfiber och PP pooler, eller vid beställning av liner till pool. Pooltak i så kallad byggbox kan dock ångras och skickas tillbaka, men kund ombesörjer kostnad för frakt. 

14 dagar från betald handpenning kan köpet inte längre ångras.

 

Retur och hantering av emballage

Ni som köpare ansvarar för att skicka tillbaka ångrad vara oskadad. 

För full återbetalning måste förpackning och emballage vara obruten.  Vid bruten förpackning/emballage men där varan är oskadad och packmaterialet fortfarande är i gott skick, görs ett avdrag för packmaterial och administration (mindre produkter 120 kr, möbler/större produkter 250 kr). Retur av oskadad vara men helt utan originalförpackning (eller paket i dåligt skick) görs avdrag om upp till 300 kr för mellanstora produkter och upp till 600 kr för större produkter som utemöbler. Förseglade produkter som kemikalier återköps ej vid bruten försegling. 

Vid retur måste ni boka bud med avisering, vi accepterar ej postombud. 

Återbetalning av ångrad vara sker inom 20 arbetsdagar från att vi har mottagit varan och vi ser att den är oskadad. Är varan skadad vid retur så görs prisavdrag. 

Reklamation 

Garantivillkor framgår för respektive produkt. Reklamation för att man inte är nöjd med en varas utseende eller funktion hanteras individuellt. Om en vara tillexempel har skickats i fel färg så kan kund erbjudas att behålla varan med viss rabatt, eller att den kan returneras kostnadsfritt. 

bottom of page