top of page
410897d4-83a7-40b9-90be-299e47f11c0f.jpeg

Lamell
skydd

Lamellskydden är ett alternativ till pooltak som många finner mer estetiskt samt att man slipper skenorna som annars tillkomme längs med sidorna av poolen vid köp av pooltak. Lamellerna är i vit PVC som standard men kan mot tillägg fås i andra färger eller i Polykarbonat som är mycket starkare. Den sistnämnda håller värmen bättre och kan även fås som solfångare. Det finns flera olika modeller av lamellskydd se nedan. 

couverture-piscine-open-aero-abribluejpg-1571998066.jpg

Skräddarsytt

Fördelen med lameller är att lamellernas format kan skräddarsys efter poolen på ett mer exakt sätt än vanliga pooltak. Lamellerna kan skäras för att passa poolens form. Tillexempel om man har en utanpåliggande romantrappa som kräver en extra flik eller om man har udda format på poolen. 

Tänk på att lameller flyter på ytan, de behöver någon cm glipa på vardera sida vilket gör att en del skräp och regn kan hamna i poolen även fast täcket är på. Att skräddarsy täcket kostar ca 4500 - 5000 kr extra beroende på storlek och ändringar. 

banc2.jpeg
poolbelysning-poolgiganten.jpeg

Open Aero

Denna modell har inbyggd LED belysning i sidorna. Pooltäcket och belysningen kan styras via app som är gratis att ladda ned. Finns även som Aero Classic utan belysning och app. Ladda ned PDF

Pris exempel 8x4: 

81 000 kr

Snow

Snö & Vikt

Lamellskydd klarar säkerhetskraven för pool (måste vara säker för barn och djur) Men lamellerna är inte rekommenderande att vara utfällda under vintern, täcket bör rullas ihop och poolen istället förses med vinterplåtar. 

banc_dsign_4_01-1024x740.jpg

BANC

Här göms lamelltäcket i en designad bänk som gör att poolskyddet samtidligt blir en sittplats.  Finns i flera modeller 

Från ca 90 000 kr

Läs mer om Banc

rollo-solar-slats.jpeg

Välj färg

Alla våra lamelltäcken kan beställas i PVC plast eller polykarbonat i olika färger.

Färgad PVC:  +   5 200 kr 

Polykarbonat: + 20 000 kr  Solfångare:     + 25 000 kr 

SURF

Gör pooltäcket mobilt

Surf är en smidig lösning för ett mer flexibelt lamellskydd och för pooler i annorlunda format som ovala eller åttakantiga pooler där poolen blir bredare i mitten än i början. 

Lamelltäcket kan alltid skräddarsys och skäras till, men behöver har sin startpunkt för utrullning där poolen är som bredast. För att undvika att ha lamellöverdraget ståendens en bit in ovanför pooler erbjuder surfsystemet med sin diskreta skenor möjligheten att dra hela lamellöverdraget fram och tillbaka till önskad punkt ovanför eller bakom poolen.  

Ladda ned PDF

Prisexempel 8x4: 90 000 kr

open-surf2.jpeg
bottom of page