top of page

Pooltak i box

Våra boxtak levereras som en byggsats som standard, men de flesta modeller kan även mot tillägg beställas i förmonterade sektioner. 

 

Boxtaken bygger man ihop själv vilket kräver 2-3 personer och tar beroende på hur händig man är och om man gjort det förtur ca 10 timmar. Att taket levereras som en box  sparar in en hel del pengar då både taket och frakten blir billigare.

 

Boxtaken kan av naturlig anledning inte fås lika skräddarsydda som våra andra tak. Ni ser våra modeller nedan samt ett urval i webbshoppen. Hittar ni inte den modeller eller storlek ni vill ha i webbshoppen så kontakta oss. 

nivokit_9.jpg
ktAdH2TiyTNCO-xeLhzgeyfropotalk8Qv6phQK_SRKSslOh-Xv-lVwybyDUcAxUV9YsNpEfxZmoH1FddYfCPs3fVV

Från 80 900 kr

Novara

Ett boxtak i klarplast 3mm och antracitfärgat ramverk. Skjutbart tak på höger eller vänster sida. Extra skenor ingår i priset. 

Tål snölaster om 60-80 kg per / m2. Finns till pool i storlek 3x6, 3.5x7 och 4x8. Höjd 75- 80 cm

nivokit_11.jpg

Från 68 000 kr

Nivo Kit 

Boxtak i 3 mm klarplast och ett av Sveriges mest köpta pooltak. Finns i flera storlekar. Ca 1.45 cm högt. Extra skenor ingår ej så glöm inte att beställa till om ni vill kunna dra bak taket hela vägen. 

Icon

Ett lågt boxtak i klarplast 3mm och antracitfärgat ramverk. Skena på bara på höger sida, hjul på andra. Skjutbart tak på valfri sida. Extra förlängningsskena ingår inte priset. 

Höjd 52 cm

icon_web8-1.jpg

Från 105 000 kr

Leia

Boxtak i 3 mm klarplast och skena på bara ena sidan. Antracit färg. Finns i flera storlekar. Extra skenor ingår ej så glöm inte att beställa till om ni vill kunna dra bak taket hela vägen. Höjd: 76 cm 

leia2.png

Från 116 500 kr

Pooltak i butiken

bottom of page