top of page

Altan

Vi erbjuder produkter som sticker ut och gör uteplatsen och poolområdet unikt. Vanligt trallvirke hittar du på närmaste bygghandel, hos oss hittar du produkter av lite annat slag. 

För trä-altan erbjuder vi Bolefloor (kan även fås som golv innomhus) vars brädor är svängda, böljande, och följer trädets naturliga kurvor. Det ger en helt unik design med väldigt levande intryck.

 

Brädorna är i massivt miljömärkt trä och kan fås oljade ljusa, mörka eller naturfärgade. Brädorna bör impregneras efter ca 1 år. Tvärt emot vad många tror tar Bolefloor inte längre tid att lägga, varje beställning skräddarsys utifrån det format du anger och brädorna läggs därefter som ett pussel (med tillhörande karta) där brädorna är märkta på baksidan. Detta gör att det blir minimalt spill, både vid beställning och i processen att skära till brädorna genom att man följer trädets naturliga linjer. Brädorna är 25 mm tjocka. 

Bolefloor som altan kostar ca 2900 kr /kvm 

Kontakta oss för offert.

boledeck-thermo-ash-mexico-1-b.jpg
bamboo.jpg

Komposit 
Bambu

Ett underhållsfritt och hållbart alternativt. Kompositen består av återvunnen plast och starkt bambuträ, kombinationen medför en underhållsfri lättskött altan,  som inte spricker och tål att högtryckstvättas. Under de första månaderna kan ytan blekas med max 8%, därefter är färgen beständig.

Brädorna fästs med klämmor som beställs separat. 

På modellen Classic finns två olika mönstertyper, en på vardera sida, i form av urspårningar. Dessa har inte bara en designmässig fördel utan erbjuder även snabb avrinning av regnvatten eller vatten från poolen. Modellerna Eco och Heavy/Solid har en tätrillad sida, medan den andra sidan är slät.

bottom of page